Albert Einstein

Creativity is intelligence having fun

Vormgever en art director uit Leeuwarden

Een paar seconden… meer heb je niet nodig voor een eerste indruk. Dat geldt in de kroeg, tijdens het netwerken, op een verjaardag of tijdens een verkoopgesprek. Dit gaat niet alleen op voor personen maar eigenlijk voor alles wat we gedurende dag tegenkomen. Onbewust scheiden we het kaf van het koren.

Art director puur!fct

Al bijna 20 jaar houd ik me bezig met die eerste indruk (en tweede, derde…) van bedrijven en organisaties. Groot en klein, commercieel en non-profit. Primair als art director bij puur!fct in Almere. Daar werk ik dagelijks samen met bedrijven en organisaties aan hun positionering (en de uitwerking daarvan).

Jouw eerste indruk?

Daarnaast help ik, vanuit Leeuwarden, ondernemers en organisaties met hun eerste indruk. Van een logo of huisstijl tot de website. Het begint wat mij betreft altijd met luisteren. Ik wil zoveel mogelijk weten zodat ik op basis van alle informatie het juiste beeld kan scheppen.

Fotografie

Als vormgever ben ik dagelijks bezig met beeld. Beeld is namelijk zeer bepalend voor die eerste indruk. Je wil dat het een onuitwisbare eerste indruk is, niet een inwisselbare. Een professionele bedrijfsreportage, persoonlijk portret of productfotografie versterkt je verhaal en maakt het jouw verhaal.


  • "Rogier kijkt en luistert goed naar de klant. Daardoor waren we vlot bij een passende huisstijl. Rogier is veelzijdig en kan op heel veel gebieden adviseren. Rogier is benaderbaar en bedachtzaam. Hij slaat snel de spijker op zijn kop."
    Gerwin van Dam
    Gerwin van Dam

Wil je graag kennismaken?

Neem contact op